Na opsteker volgt direct domper voor Wijnaldum bij PSG

Reacties

Georginio Wijnaldum reist definitief niet mee met Paris Saint-Germain naar het trainingskamp in Japan. De middenvelder, die vrijdag nog een assist gaf in de eerste oefenwedstrijd, behoort niet tot de 25-koppige selectie van trainer Christophe Galtier.

Na opsteker volgt direct domper voor Wijnaldum bij PSG
© Pro Shots

Na een teleurstellend eerste seizoen in Parijs zou de Franse topclub alweer van de middenvelder af willen. Galtier nam het stokje over van Mauricio Pochettino en had direct slecht nieuws voor Wijnaldum. De Nederlander gaat niet mee naar Japan.

Vrijdag liet Wijnaldum zich in ieder geval even zien tijdens de eerste oefenwedstrijd onder de nieuwe trainer. Galtier koos voor onder anderen Lionel Messi, Mauro Icardi, Sergio Ramos en aanwinst Vitinha in de basis. Ramos opende via een door Messi versierde penalty de score. Na rust kwam er een nieuw elftal het veld op, met naast Wijnaldum ook Keylor Navas, Ander Herrera en Idrissa Gueye. Na 54 minuten stak Wijnaldum ploeggenoot Djeidi Gassama weg. De achttienjarige aanvaller maakte er na een solo 2-0 van en bepaalde zo de eindstand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.