MVV dreigt transfersom voor zijn captain door vermeende fout mis te lopen

Reacties

MVV Maastricht dreigt zijn aanvoerder aankomende zomer transfervrij kwijt te raken. De club zit met het management van Matteo Waem niet op één lijn over de contractsituatie van de Belg.

MVV dreigt transfersom voor zijn captain door vermeende fout mis te lopen
© Pro Shots

Waem (22) beschikt over een aflopend contract bij MVV, met daarin een optie voor nog een seizoen. De Limburgers claimen dat zij deze optie al in januari hebben gelicht. De zaakwaarnemer van Waem bestrijdt echter dat dit correct gebeurd is, waardoor zijn cliënt transfervrij zou kunnen vertrekken.

'In een periode waar het alleen om de superprestaties van MVV Maastricht dit seizoen dient te gaan, betreuren we het ten zeerste dat het nu plots over andere zaken gaat waar de media vol op springt', moppert MVV op de clubsite. ' Mocht er een verschil van interpretatie blijven bestaan, dan zijn er derden die later hierover een oordeel mogen vellen.'

Vanuit de Eredivisie is er veel interesse in Waem, een verdediger die afkomstig is uit de jeugdopleiding van FC Antwerp en sinds 2020 in Maastricht speelt. Mocht MVV inderdaad in de fout zijn gegaan met het lichten van de optie, dan kan de club een transfersom vergeten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.