Müller met nieuwe contract bijna kwart eeuw verbonden aan Bayern

Reacties

Thomas Müller en Bayern München hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De 32-jarige aanvaller zal zeker tot medio 2024 verbonden zijn aan de Duitse grootmacht.

Müller met nieuwe contract bijna kwart eeuw verbonden aan Bayern
© Pro Shots

Müller speelt al sinds 2000 voor Bayern München, waar hij in 2008 zijn eerste profcontract tekende. 'Thomas Müller kan je niet voorstellen zonder Bayern, en Bayern zonder Müller ook niet', geeft technisch directeur Hasan Salihamidzic uiting aan de verwevenheid.

'Thomas Müller staat symbool voor de club, hij draagt het wapen van de club in zijn hart', zegt bestuursvoorzitter Oliver Kahn. 'We zijn erg blij dat het ons gelukt is met deze belangrijke speler te verlengen. Hij is iemand die de leiding neemt en die in de kleedkamer een belangrijk figuur is.'

Met het nieuwe contract voor Müller zet Bayern de eerste stap in het behouden van de vaste waardes. De Beierse club hoopt dat Manuel Neuer en Robert Lewandowski het voorbeeld gaan volgen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.