Müller komt na bekerdomper met reactie op veelbesproken interview

Reacties

Thomas Müller heeft zijn excuses aangeboden nadat de Duitser woensdagavond geprikkeld had gereageerd op een verslaggeefster van de ARD na het bekerechec tegen Holstein Kiel.

Müller komt na bekerdomper met reactie op veelbesproken interview
© Pro Shots
Holstein Kiel
Holstein Kiel
ns
2 - 2
Bayern München
Bayern München

Bayern München liep woensdag tegen een enorme bekerflater aan. Er werd na penalty's verloren van Holstein Kiel, de nummer drie van de Tweede Bundesliga. Müller verscheen vervolgens voor de camera van de ARD, waar verslaggeefster Valeska Homburg vroeg hoe de stemming was bij Bayern. 'Waarom lach je?', vroeg Müller vervolgens, waarna Homburg stelde dat ze niet lachte. 'Natuurlijk lach je wel!'

Een dag later heeft Müller zijn teleurstelling een plekje gegeven en komt hij via social media met excuses: 'De schok zit nog steeds in mijn ledematen. Desondanks: mijn felicitaties aan Holstein Kiel, die een beetje ondersneeuwden in het interview na de wedstrijd. Valeska Homburg, we hadden het allebei beter kunnen doen. No hard feelings', aldus Müller, die ook nog de hashtags #verliezenmoetjekunnen #isniethelemaalmijnding #ikwilerooknietaanwennen gebruikte.

Homburg zelf reageerde ook bij BILD en stelde de reactie van Müller geen probleem te vinden: 'Hij zat nog vol adrenaline en ik ook. Het was geen lach, het was een reflex om de stemming wat losser te maken. Sorry, Thomas', laat ze weten. 'We kunnen het prima met elkaar vinden. Ik vond zijn reactie op het interview erg leuk. Dat hij na zo'n wedstrijd weer terugkwam naar het veld om de vragen te beantwoorden, toont karakter.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.