MRI-scan verschaft Terry goed nieuws over knieblessure

John Terry kan opgelucht ademhalen. De MRI-scan die de Chelsea-verdediger maandag onderging, verschafte duidelijkheid over zijn zondag in het duel met Liverpool (1-1) opgelopen blessure: de blessure aan zijn rechterknie is niet zo ernstig als zich liet aanzien.

MRI-scan verschaft Terry goed nieuws over knieblessure

Terry liep de kwetsuur zondag op bij een ongelukkige botsing met Luis Suarez. Na vijf minuten behandeld te zijn op het veld, werd hij met een brancard van het veld gedragen. De scan wees uit dat er geen ernstige schade aan de banden is.

Hoewel de exacte duur van de afwezigheid zal moeten blijken, spreekt de club eerder van weken dan van maanden zonder de aanvoerder. In de komende dagen wordt meer duidelijk over hoelang de Engelsman precies uit de roulatie is.

De blessure was een tegenvaller voor Terry, die juist na vier wedstrijden schorsing weer terugkeerde bij de Londense grootmacht. Die sanctie had hij opgelegd gekregen vanwege racistische opmerkingen jegens Anton Ferdinand (Queens Park Rangers). Voordat het noodlot toesloeg, had Terry nog wel de score geopend met een snoeiharde kopbal. Foto's: VI Images

Bekijk hier al onze video's