Mourinho zou 'morgen alweer willen werken' na vertrek bij Roma

Reacties

José Mourinho is niet van plan om lang stil te zitten na zijn ontslag bij AS Roma in januari. De Portugese oefenmeester wil zelfs zo snel mogelijk weer aan het werk.

Mourinho zou 'morgen alweer willen werken' na vertrek bij Roma
© Pro Shots

'Ik wacht nu op het juiste telefoontje', vertelde Mourinho, die te gast was bij de F1-race in Saoedi-Arabië, aan Sky Sports. 'Ik zou morgen alweer willen werken, als dat mogelijk was', verklaarde hij. 'Tegelijkertijd wil ik niet de verkeerde keuze maken.' Mourinho werkte sinds de zomer van 2021 bij Roma en werd in januari ontslagen. De club uit de Italiaanse hoofdstad stond op dat moment negende in de Serie A.

Mourinho won in 2021/22 de eerste editie van de Conference League met Roma na een overwinning op Feyenoord in de finale (1-0). Vorig jaar haalde hij met de Giallorossi de finale van de Europa League, maar verloor Mourinho na penalty’s van Sevilla. 'We hebben geweldige dingen gedaan', blikte The Special One terug.

'We hebben twee finales gehaald, bij een club die dat niet vaak lukte in haar historie. Het was niet gemakkelijk.' Onder Daniele De Rossi, de opvolger van Mourinho, verloor Roma pas een keer en staat de ploeg vijfde in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.