Mourinho-provocateur komt weg met kleine boete

Reacties

De Engelse bond heeft Marco Ianni een boete van ruim zesduizend euro opgelegd. De assistent van Chelsea-manager Maurizio Sarri had zich schuldig gemaakt aan wangedrag tijdens het duel met Manchester United.

Mourinho-provocateur komt weg met kleine boete

Na de zeer late gelijkmaker van Chelsea ging Ianni demonstratief staan juichen voor Mourinho. Het was tegen het zere been van de Portugees, die als door een wesp gestoken reageerde. Het was de aanleiding voor een opstootje.

Direct na afloop van het treffen op Stamford Bridge bood Ianni zijn excuses aan bij Mourinho. De United-manager accepteerde de verontschuldigingen en liet in gesprek met Engelse media weten dat hij 'zelf ook weleens dingen verkeerd heeft gedaan.'

Met de excuses was het boek nog niet dicht. De Engelse bond besloot tot een onderzoek naar het gedrag van Ianni, die zijn provocatie moet bekopen met een boete.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.