Mourinho content met United: 'Club ziet er financieel beter uit dan ooit'

Reacties

José Mourinho is content over hoe Manchester United er zowel sportief als financieel voor staat. De Engelse topclub is kerngezond en staat gedeeld bovenaan in de Premier League. Op de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Southampton dit weekend sprak de Portugees over de huidige situatie bij de Engelse grootmacht. 

Mourinho content met United: 'Club ziet er financieel beter uit dan ooit'

'De club ziet er volgens de getallen financieel gezien beter uit dan ooit. Het team ontwikkelt zich daarnaast ook positief. En niet alleen kijkend naar de resultaten die wij behalen, maar ook qua hoe wij spelen. Er is een bepaalde connectie tussen de spelers en de supporters, waardoor het team sterker en sterker wordt', spreekt een tevreden Mourinho.

Dat United er goed voor staat, betekent echter nog niets voor de nabije toekomst. Een toekomst waarin The Red Devils van de eerstvolgende zeven wedstrijden er zes uit spelen. Mourinho vindt het niet erg. 'Het is moeilijk, maar het betekent tegelijkertijd dat het later makkelijker wordt. We spelen nu in Lissabon, Moskou, Liverpool en Huddersfield, maar later komen ze naar Old Trafford. Ik praat dus niet over thuis en uit, aangezien het aantal wedstrijden altijd gelijk blijft', sluit Mourinho geheel in stijl af.

United gaat zaterdag om 16.00 uur op bezoek bij Southampton. De club uit Manchester deelt de koppositie van de Premier League met stadsgenoot Manchester City. De equipe van Mauricio Pellegrino staat negende. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.