Monteiro zesde versterking voor Heracles Almelo

Reacties

Heracles Almelo heeft na Harm Zeinstra, Dario van den Buijs, Bart van Hintum, Dries Wuytens en Paul Gladon een nieuwe aanwinst gepresenteerd. Jamiro Monteiro komt over van SC Cambuur en tekent in Overijssel een contract tot de zomer van 2020.

Monteiro zesde versterking voor Heracles Almelo

Monteiro doorliep de jeugdopleiding van Sparta, maar vertrok op jonge leeftijd al naar Duitsland. In 2015 haalde Cambuur de middenvelder terug naar Nederland, waarna Monteiro al snel een belangrijke kracht werd in Friesland. Afgelopen seizoen miste de 23-jarige slechts twee wedstrijden in de Jupiler League.

Heracles is blij met het aantrekken van de middenvelder. 'Met Jamiro hebben we een zeer talentvolle speler uit de Jupiler League binnengehaald', beseft algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. 'Het afgelopen seizoen heeft hij bij Cambuur een uitstekend seizoen gedraaid. Bij ons krijgt hij de kans zich verder door te ontwikkelen', stelt de directeur op de website van Heracles.

De speler zelf is ook tevreden met zijn overstap naar de Eredivisie. 'Ik had na het seizoen een gesprek bij Heracles, dat gesprek met directeur Nico-Jan Hoogma en trainer John Stegeman verliep heel positief. Ik heb een goed gevoel bij de club en de manier van spelen: graag vooruit willen en durven te voetballen. Dat past bij mij, dus het gevoel is uitstekend.' In het contract is een optie voor nog een jaar opgenomen.

Heracles opent het seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.