Moniz begint seizoen sterk met Red Bull Salzburg

In een tijdsbestek van twee minuten had Red Bull Salzburg de eerste punten van het seizoen binnen. Austria Wien ging in de Bullen Arena met 2-0 onderuit.

'In de eerste helft speelden we een beetje angstig', keek trainer Ricardo Moniz terug. 'Na rust was het veel beter. We hebben toen de kansen, die we ook voor rust hadden, wel benut. Maar we zijn nog niet honderd procent, we zitten op de tachtig.'

Red Bull Salzburg maakte na ruim een uur het verschil. Jakob Jantscher en Alan scoorden in de 64ste en 66ste minuut. Austria Wien, met Nacer Barazite in de basis, kon daar niets tegenover stellen. Bij Red Bull stonden oud-Ajacieden Rasmus Lindgren en Petri Pasanen in de basis, waar NAC-huurling Leonardo het laatste kwartier meedeed. Foto: VI Images