Moeizame maar logische zege voor Polen

Leo Beenhakker heeft zijn eerste overwinning in de EK-kwalificatiereeks binnen. De bondscoach van Polen won met zijn ploeg met 1-0 uit tegen Kazachstan.

Ebi Smolarek maakte het enige doelpunt. De ex-Feyenoorder schoot met rechts laag raak in de 52ste minuut. Voor Smolarek was het zijn vijfde treffer in negentien interlands voor de Polen.

De zege in Almaty was gezien het spelbeeld te benauwd. In negentig minuten kwam de thuisploeg tot maar een bal tussen de palen. Polen was vaker dichtbij (vijf keer) maar scoorde niet meer dan één keer.

Dankzij de drie punten heeft Polen er na drie duels in Groep A nu vier. Kazachstan leed zijn eerste nederlaag en blijft na drie wedstrijden steken op twee punten.