Moeizame bekerzege Willem ll op amateurs, ook FC Eindhoven gaat verder

Willem ll dreigde zich even te verslikken in de amateurs van SJC uit Noordwijk, maar bekert met de nodige moeite alsnog door. Datzelfde geldt voor FC Eindhoven.

SJC Noordwijk
1 - 3
Willem II
Willem II

SJC zal zich gesterkt voelen door de bekerstunts van AFC, Quick Boys en HHC Hardenberg en was tegen Willem ll op weg naar een nieuwe sensatie. Het sportpark ontplofte toen Martijn van Trigt na elf minuten de score opende en Willem ll in een lastig parket bracht. Maar lang heeft SJC niet van die voorsprong kunnen genieten, omdat Willem ll de stand snel gelijk trok. Max Svensson scoorde na een kwartier en kort daarna vond Tommy St. Jago het net. Omdat het lang 1-2 bleef, mocht SJC nog hopen op de gelijkmaker, maar die viel niet meer. In blessuretijd besliste Willem ll de wedstrijd.

TOP Oss
TOP Oss
0 - 1
FC Eindhoven

In de competitie wil het niet vlotten en ook in de beker zit het er alweer op voor TOP Oss. De ploeg van Ruud Brood verloor van FC Eindhoven. Beide ploegen hielden elkaar lang op 0-0, maar Eindhoven brak de ban na een uur spelen. Daar was een benutte strafschop van Mawouna Amevor voor nodig.