Mislintat onthult voor welke posities hij nieuwe spelers wil halen

Reacties

Ajax is na het aantrekken van Branco van den Boomen nog niet klaar, verzekert directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Hij onthult de posities waar zeer waarschijnlijk nog versterking bij gaat komen.

Mislintat onthult voor welke posities hij nieuwe spelers wil halen
© Pro Shots

Ajax trok deze week de transfervrije Van den Boomen aan, de Veldhovenaar die overkomt van Toulouse. Maar er is meer in aantocht. 'Het is logisch dat we het op de transfermarkt niet alleen bij Branco van den Boomen houden. Als je naar de huidige selectie kijkt, vind ik bijvoorbeeld dat we een rechtsbenige centrale verdediger en spits nodig hebben. Als je puur naar de aantallen kijkt, hebben we die niet', zegt Mislintat.

'Lorenzo Lucca vertrekt, een alternatief voor Jurriën Timber is er niet. Elke positie moet dubbel bezet zijn, dus in aantallen komen we tekort. En dan hangt het van de markt af wie er blijven. Het is duidelijk welke spelers het meest aantrekkelijk zijn voor internationale topclubs. Ik denk dan aan een trio: Mohammed Kudus, Edson Álvarez en Timber', vervolgt de Duitser.

'Alleen hangt het van de markt af wat er gaat gebeuren. Ik weet van interesse van clubs, maar aanbiedingen liggen er nog niet. Concreet is er dus niets. Er zijn gesprekken, maar we moeten afwachten wat er gaat gebeuren. Ik kan je wel vertellen dat het budget dat we te besteden hebben uitstekend is. Daar ben ik heel blij mee', besluit Mislintat.

In onderstaand verhaal gaat Mislintat uitgebreid in op meer zaken, zoals John Heitinga en de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.