Mirallas keert terug naar Griekenland met oog op WK

Reacties

Kevin Mirallas keert na ruim vijf jaar terug naar Griekenland. De Belg zette zaterdagavond zijn handtekening onder een contract bij Olympiakos. Mirallas speelde sinds 2012 voor Everton, dat toentertijd een kleine acht miljoen euro betaalde aan Olympiakos.

Mirallas keert terug naar Griekenland met oog op WK

Mirallas had bij The Toffees nog een contract tot medio 2020. In dienst van de formatie uit Liverpool speelde de flankspeler 151 competitiewedstrijden, waarin hij dertig keer scoorde. De Belg was in het verleden uiterst succesvol in het shirt van Olympiakos. Hij pakte met die club twee landstitels en werd in zijn laatste seizoen in Griekenland topscorer met twintig doelpunten.

De winterse transfermarkt is nog niet al te lang open, maar Everton toont zich al uiterst bedrijvig. De club verkocht Ross Barkley aan Chelsea, terwijl het zelf met Cenk Tosun een nieuwe spits vond. Miralles wordt volgens Engelse media voor een bedrag van 4,5 miljoen euro verkocht aan Olympiakos. De Belg kwam weinig aan spelen toe in het huidige seizoen en hoopt met het oog op het WK in Rusland op meer speeltijd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.