Miljoenen voor Meijer? Club Brugge jaagt op talent FC Groningen

Reacties

Bjorn Meijer ziet zijn spectaculaire doorbraak mogelijk beloond met een toptransfer. Club Brugge heeft zich namelijk bij FC Groningen gemeld voor de negentienjarige verdediger.

Miljoenen voor Meijer? Club Brugge jaagt op talent FC Groningen
© Pro Shots

De Belgische topclub wil snel doorpakken inzake Meijer en heeft inmiddels een miljoenenbod gedaan. De linksback heeft in de Euroborg nog een contract tot medio 2023, met daarin een optie op nog een jaar. FC Groningen liet vorig jaar al aan Meijer weten dat het die verbintenis graag wilde opwaarderen en verlengen, maar de onderhandelingen tussen club en speler zijn inmiddels gestaakt.

Meijer maakte op de laatste speeldag van vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen. In 2022 beleeft hij zijn definitieve doorbraak in de Eredivisie. Zaterdag tegen Ajax was hij – niet voor het eerst de laatste maanden – een van de betere spelers aan Groningse zijde. Die spectaculaire ontwikkeling is bij meerdere clubs opgevallen. Club Brugge hoopt de concurrentie een stap voor te zijn door snel zaken te doen.

Ideale oplossing
Club Brugge ziet in Meijer de ideale oplossing voor de linksbackpositie, die in de ogen van de Vlaamse topclub al een lange periode onderbezet is. Afgelopen zomer toonde Blauw-Zwart daarom al serieuze interesse voor Feyenoorder Tyrell Malacia. Inmiddels heeft de club van trainer Alfred Schreuder zijn pijlen dus gericht op jeugdinternational Meijer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.