Milik is niet te stoppen: 'Het was een magische avond'

Reacties

Arek Milik is pas een paar weken speler van Napoli, maar maakt een verpletterende indruk. Dinsdag leidde hij de Vesuviani in de Champions League eigenhandig langs Dinamo Kiev: 1-2.

Milik is niet te stoppen: 'Het was een magische avond'

De ex-Ajacied brak het Oekraïense verzet met twee geplaatste kopballen en kon na afloop zijn geluk niet op. 'Dit was een magische avond, voor mij en voor Napoli', zei de Pool tegen Mediaset na zijn Italiaanse Champions League-debuut. 'Ik ben er ontzettend gelukkig mee dat ik twee doelpunten heb gemaakt.'

Dik twee weken geleden was Milik ook al twee keer trefzeker voor Napoli, dat daardoor AC Milan met 4-2 velde. De opvolger van Gonzalo Higuaín is daardoor hard op weg een publiekslieveling te worden in Zuid-Italië. 'Ik weet dat de fans al gek van me zijn, maar dit was pas mijn vierde wedstrijd en mijn eerste optreden in Europees verband', relativeerde Milik zijn populariteit.

Volgens trainer Maurizio Sarri is de rol van Milik echter niet te onderschatten. Bovendien denkt hij dat zijn spits nog veel beter kan. 'Milik is een speler met enorme kwaliteiten én heel veel potentie. Hij is goed bezig, hopelijk zet hij dit door.'

'We kunnen nu lachend terugkeren naar Napels', sloot Milik zelf grijnzend af. Daar wacht Napoli zaterdagavond om 20.45 uur een thuiswedstrijd tegen Bologna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.