Milan roept spijkerharde Mihajlovic tot de orde

Reacties

Sinisa Mihajlovic is op het matje geroepen door AC Milan. Dat gebeurde naar aanleiding van klachten van de spelers, die de aanpak van de Servische trainer te hard vinden.

Milan roept spijkerharde Mihajlovic tot de orde

Mihajlovic baarde donderdag opzien met een stevig relaas na een nipte oefenzege (3-2) op derdeklasser Mantova. 'De spelers die vandaag in actie kwamen zijn mijn reserves en iedereen heeft kunnen zien waarom ze wissels zijn. Als ze zo blijven spelen, komen ze dit seizoen geen minuut in actie', zei Mihajlovic over zijn team met daarin onder meer Mario Balotelli, Alessio Cerci, Alberto Nocerino, Giacomo Bonaventura, Riccardo Montolivo, Alex, Ignazio Abate en Christian Abbiati.

Een paar dagen eerder had Mihajlovic ook al zijn basiself bekritiseerd na de 2-1 competitiezege op Empoli. Bovendien verkondigde hij dat de van Liverpool overgekomen Balotelli in slechte conditie verkeert en zeker drie kilo te zwaar is.

Een aantal ontstemde Milan-spelers is naar aanleiding van de kritiek naar de clubleiding gestapt, meldt La Gazzetta dello Sport. President Silvio Berlusconi en zijn rechterhand Adriano Galliani hebben Mihajlovic daarop ter verantwoording geroepen.

Milan wacht na de interlandperiode een kraker van jewelste, want volgende week zondag staat de Derby della Madonnina tegen Internazionale op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.