Mihajlovic kondigt duet met 'verschrikkelijke zanger' Ibrahimovic aan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mihajlovic kondigt duet met 'verschrikkelijke zanger' Ibrahimovic aan
© Pro Shots

Zlatan Ibrahimovic laat zich niet alleen op en rond het veld gelden. De Zweedse vedette heeft bijvoorbeeld ook de zwarte band in taekwondo. Maar hij kan niet alles, zo weet Bologna-trainer en vriend Sinisa Mihajlovic. 'De twee dingen waarin hij niet goed is, zijn zingen en dansen. Ibra is een verschrikkelijke zanger.' Toch gaan de twee een duet brengen op het Muziekfestival van San Remo. 'We zullen de mensen in ieder geval laten lachen', voorspelde Mihajlovic bij Sky Italia.

• Over de spits van AC Milan gesproken, in de warming-up voor de laatste training voor de Milanese derby van zondag werd Ibrahimovic getrakteerd op een warm onthaal van de Rossoneri-fans.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is onmogelijk om Kylian Mbappé met één speler tegen te houden. Dat is een mission impossible.'
• AS Monaco-trainer Niko Kovac beseft dat het een collectieve opdracht zal zijn om de PSG-spits af te stoppen. Zondag zal blijken of de Monegasken slagen in hun onmogelijke missie.

PSG
PSG
0 - 2
Monaco
Monaco

'De manier waarop Bruno Fernandes zich de laatste twaalf maanden heeft gemanifesteerd, roept herinneringen op aan Eric Cantona in zijn tijd. Dat er alleen al wordt gesuggereerd dat hij van hetzelfde kaliber is als Cantona, is een schitterend compliment.'
• Newcastle United-manager en voormalig Man Utd-verdediger Steve Bruce is in de aanloop naar de wedstrijd tegen Manchester United vol lof over Fernandes.

'Ik weet niet of ik zoals Mbappé zou willen zijn. Ik wil met vrienden een ijsje kunnen eten'
• De roem van profvoetballers heeft ook een keerzijde, beseft Sambi Lokonga. De nog jonge aanvoerder van Anderlecht vertelt dat hij respect heeft voor de klasse van de aanvaller van Paris Saint-Germain, maar hij zou niet in zijn schoenen willen staan. (Het Laatste Nieuws)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ajax speelde een Europa League-finale, bereikte bijna de Champions League-finale en leeft op een roze wolk na de turbulente slotfase tegen Lille, maar hoe anders was dat zeven jaar geleden? Op 20 februari 2014 werd Ajax onder leiding van trainer Frank de Boer omvergeblazen in eigen huis door het Red Bull Salzburg van huidig PSV-trainer Roger Schmidt. Het werd 0-3 in de (toen nog) Amsterdam Arena, die stand was bij rust al bereikt. Ajax-fans moeten misschien maar niet kijken, maar onderstaande goal van Jonathan Soriano in Amsterdam is een pareltje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Je hebt supporters en diehard fans. In Brazilië heeft een fan een megadonatie gestort op de bankrekening van Internacional, de huidige koploper in de Braziliaanse Série A. Dit heeft alles te maken met rechtsback Rodinei, die dit seizoen op huurbasis speelt voor Internacional en eigenlijk onder contract staat bij titelconcurrent Flamengo. Zondag staan de nummer één en twee van Brazilië tegenover elkaar in een rechtstreeks duel om de koppositie, maar Rodinei mag niet zomaar meedoen. In het huurcontract staat een boeteclausule: als Rodinei tijdens zijn huurperiode tegen Flamengo speelt, moet Internacional circa 200 duizend euro betalen aan Flamengo. Donateur Maggi Scheffer wil per se dat de sterkhouder op rechts in actie komt tijdens het belangrijke duel en dus staat hij garant voor die boete als Rodinei in actie komt. Het bedrag is al overgemaakt, want de wedstrijd van zondag is cruciaal. Bij winst is Internacional zeker van de eerste landstitel sinds 1979.

Serie A

Stand Serie A 2020

Brazilië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Flamengo
38
21
8
9
68-48
+20
71
2
Internacional
38
20
10
8
61-35
+26
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

• Er zijn weer voetballegendes jarig vandaag: Jari Litmanen (50), Willem van Hanegem (77), Petter Andersson (36), Ciro Immobile (31), Antti Sumiala (47), Rudi Garcia (57), Sinisa Mihajlovic (52), Alexander Bannink (31), Tim Sparv (34), Artur Boruc (41) en Harrie Gommans (38)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.