Metamorfose NAC compleet met O'Neill en Ekangamene

Reacties

NAC Breda heeft zich kort voor het sluiten van de transfermarkt verzekerd van de diensten van Shane O’Neill. De Amerikaans/Ierse verdediger wordt gehuurd van Apollon Limassol uit Cyprus. Charni Ekangamene komt eveneens op huurbasis over.

Metamorfose NAC compleet met O'Neill en Ekangamene

De Parel van het Zuiden heeft zich dit seizoen ten doel gesteld om, al dan niet via de play-offs, te promoveren naar de Eredivisie. Om die missie te verwezenlijken is het roer volledig omgegaan. Van de selectie die er afgelopen seizoen niet in slaagde te promoveren is vrijwel niemand meer over. Onder anderen grote namen als Jelle ten Rouwelaar, Ronnie Stam (allebei gestopt) en Mats Seuntjens (naar AZ) vertrokken. Daar tegenover stond de komst van een groot aantal, veelal jonge spelers.  

Met jeugdig elan hoopt men in het Rat Verlegh Stadion voor de prijzen te gaan. Nummer zes NAC hervat de Jupiler League volgende week vrijdag met een thuiswedstrijd tegen koploper Jong PSV. Het gat bedraagt drie punten. Aanstaande vrijdag wordt in Breda eerst nog een afscheidsduel gehouden voor publiekslieveling Anthony Lurling. De routinier is afgelopen zomer gestopt als profvoetballer. 

Ekangamene
Ook Charni Ekangamene is op weg naar Breda. De 22-jarige Belg kan zowel op het middenveld als in de defensie uit de voeten en staat momenteel nog onder contract bij SV Zulte Waregem. Ekangamene komt op huurbasis over.

NAC-directeur Hans Smulders: 'Met het aantrekken van Charni halen we nog een jongen met een groot en sterk fysiek in de verdediging. Hij kan in de laatste linie op verschillende posities uit de voeten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.