Messi volgt voorbeeld Beckham en Henry niet en blijft in Amerika

Reacties

Grote spelers als David Beckham en Thierry Henry kozen er in het verleden voor als speler in Amerika tijdelijk terug te keren naar Europa als de Major League Soccer stillag, dit gaat Lionel Messi niet doen. De Argentijn staat onder contract bij Inter Miami en is zo goed als uitgespeeld dit jaar.

Messi volgt voorbeeld Beckham en Henry niet en blijft in Amerika
© Pro Shots

Afgelopen weekend maakte Messi zijn rentree in de Major League Soccer, maar de wedstrijd tegen FC Cincinnati liep uit op een teleurstelling. Inter Miami verloor de thuiswedstrijd en is daardoor uitgeschakeld in de strijd om de play-offs voor de landstitel. Wat rest zijn twee duels met Charlotte FC in oktober, daarna is het clubseizoen voor Inter Miami en Messi ten einde.

Er zijn diverse clubs die het zonde vinden dat een speler als Messi al in oktober zijn laatste wedstrijd van het seizoen speelt. Barcelona keek uit naar tijdelijke de terugkeer van de Argentijn en het is een publiek geheim dat Saoedi-Arabië Messi maar wat graag wil toevoegen aan de competitie, al is het maar voor enkele maanden.

Transferexpert Fabrizio Romano weet echter dat Messi zich volledig wil focussen op het restant met Inter Miami en Argentinië. In november zal hij alleen interlands met de wereldkampioen spelen en eventueel oefenwedstrijden met Inter Miami. In december komt Messi niet in actie, in het nieuwe jaar zal de voorbereiding op het volgende seizoen in de MLS beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.