Messi legt positieve coronatest af: ook uitduel met Lyon in gevaar

Reacties

Lionel Messi heeft positief getest op corona. De 34-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain zit in quarantaine en mist in ieder geval de bekerontmoeting met vierdeklasser Vannes OC.

Messi legt positieve coronatest af: ook uitduel met Lyon in gevaar
© Pro Shots
Vannes
Vannes
0 - 4
PSG
PSG

Paris Saint-Germain kan maandag ook geen beroep doen op Juan Bernat, Sergio Rico en Nathan Bitumazala, die tijdens de kerstvakantie net als Messi het coronavirus hebben opgelopen. Dat onthulde de Franse topclub zondag.

Het is nog niet duidelijk of het viertal volgende week zondag kan aantreden tegen het Olympique Lyonnais van Peter Bosz. 'Messi onderhoudt contact met onze medische staf', reageerde trainer Mauricio Pochettino 'Of hij kan spelen tegen Lyon weet ik nog niet. Hij kan in ieder geval niet naar Frankrijk reizen zolang hij positief is.'

Neymar
Ook Neymar is nog niet van de partij tegen Vannes. De Braziliaanse sterspeler kampt met een enkelblessure en verblijft de komende week in zijn thuisland om aan zijn revalidatie te werken. PSG verwacht Neymar over drie weken weer te verwelkomen op de training.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.