Messi leeft op in Verenigde Staten: 'Hij is hier veel gelukkiger'

Reacties

Lionel Messi zal voorlopig geen spijt van zijn keuze voor Inter Miami hebben gehad. Dat beaamt ook trainer Gerardo Martino.

Messi leeft op in Verenigde Staten: 'Hij is hier veel gelukkiger'
© Pro Shots

Martino neemt een grote omslag waar in de gemoedstoestand van Messi sinds hij deze zomer Paris Saint-Germain voor de Verenigde Staten verruilde. De Argentijnse wereldkampioen scoorde al acht keer in vijf wedstrijden. Martino verklaart de explosie van doelpunten aan de hand van een 'kalmere' Messi.

'Je ziet het op het veld', zei Martino op een persconferentie. 'Ik hoef het eigenlijk niet te vertellen, maar hij is veel kalmer, veel gelukiger. Gelukkig zijn heeft ook te maken met waar hij vandaan komt.'

Copa Libertadores
Het Messi-effect is duidelijk zichtbaar bij zijn club, die volgens journalist Hugo Balassone zelfs kan rekenen op een uitnodiging voor de Copa Libertadores. Het huidige toernooi voor clubs uit Zuid-Amerika is nog in volle gang, maar voor het toernooi van 2024 zou het Noord-Amerikaanse team van Messi op uitnodiging welkom zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.