Messi krijgt tik op de vingers: 'Toch klagen ze'

Reacties

Jérôme Rothen heeft andermaal hard uitgehaald naar Lionel Messi na diens vertrek bij Paris Saint-Germain. De Argentijn wordt divagedrag verweten. Ook Christophe Dugarry kan weinig met de uitleg van Messi over zijn vertrek bij PSG.

Messi krijgt tik op de vingers: 'Toch klagen ze'
© Pro Shots

Messi was twee seizoenen speler van PSG, maar verklaarde zich niet altijd goed te voelen in Parijs, voornamelijk omdat hij minder tijd had voor familie en vrienden. 'Ik herinner me nog dat hij vroegtijdig de training verliet', zegt Rothen bij RMC Sport. 'De club zei dat hij een kuitblessure had, maar daar klopt niets van. Hij was niet gelukkig met de training en zat niet goed in zijn vel. Hij ging terug naar de kleedkamer, nam een douche en vertrok. Dat zegt alles over hoeveel respect hij had voor zijn trainer en teamgenoten. We hebben meerdere dingen gehoord, maar het stilgehouden omdat het niet het juiste moment was om daarover te spreken.'

'Messi probeerde telkens het tijdstip van de trainingen te veranderen. Hij heeft meerdere keren tegen de staf gezegd dat het niet goed is om 's ochtends te trainen en dat dat 's middags moest gebeuren. Gelukkig zijn ze daar niet in meegegaan. Messi wilde zich niet aanpassen', vervolgt Rothen.

Ook Dugarry, die Messi eerder al een 'half autistisch kind' noemde, haalt uit. 'Deze verklaring is onbegrijpelijk. Natuurlijk kun je je twee jaar niet goed voelen, maar kom dan wel met goede argumenten. Hij zegt dat hij zijn kinderen niet van school kon halen, maar daar word ik een beetje moe van. Er wordt alles gedaan om het spelers naar de zin te maken en toch klagen ze', vervolgt Rothen. 'Verplaats jezelf in je ploeggenoten, de trainer, de supporters.. Het is belachelijk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.