Messi gespot bij huis Laporta: 'Hij wil terug naar Barcelona'

Reacties

Lionel Messi zet in op een terugkeer naar Barcelona. Dat bevestigt vader Jorge Messi bij het huis van voorzitter Joan Laporta, waar zij werden gespot.

Messi gespot bij huis Laporta: 'Hij wil terug naar Barcelona'

'Messi wil terugkeren naar Barcelona en ik zou het geweldig vinden als dat gebeurt. Het is een optie', aldus Messi's vader Jorge, tevens zijn zaakwaarnemer, tegenover Mundo Deportivo. De Spaanse media lagen maandagmiddag in de bosjes bij het huis van Laporta. Volgens Sport duurde het gesprek tussen Messi en Laporta zo'n veertig minuten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De inhoud van het gesprek tussen Messi en Laporta laat zich raden: een terugkeer naar Barcelona. Volgens Spaanse media heeft Barcelona van LaLiga groen licht gekregen, maar de club moet eerst spelers verkopen om genoeg financiële middelen vrij te maken voor zijn terugkeer in Camp Nou. Daar werkt Barcelona achter de schermen hard aan.

Mocht Messi níet terugkeren bij Barcelona, dan kan hij altijd nog naar Saoedi-Arabië. Al-Hilal heeft een megacontract voor hem klaar liggen en hoopt op de komst van de Argentijn, die na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain transfervrij is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.