Messi dankbaar voor tijd bij PSG: 'Ik wil iedereen bedanken'

Reacties

Lionel Messi geeft aan dankbaar te zijn voor zijn tijd bij Paris Saint-Germain. Na twee seizoenen zal hij uit Parijs vertrekken.

Messi dankbaar voor tijd bij PSG: 'Ik wil iedereen bedanken'
© Pro Shots

Messi vindt het tijd voor iets anders. 'Ik ben erg blij dat ik PSG mocht vertegenwoordigen', zo wordt Messi geciteerd door ESPN. 'Het voelde goed om met zulke spelers op het veld te staan en wil de club bedanken voor deze mooie ervaring.'

Aan opties geen gebrek voor Messi. De Argentijnse wereldkampioen kan een XXL-contract tekenen bij Al-Hilal uit Saoedi-Arabië, maar ook een terugkeer naar Barcelona behoort tot de mogelijkheden. Barcelona hoopt spoedig van Messi te horen waar zijn toekomst ligt. 'Hij neemt volgende week een beslissing en ik denk dat het nu aan ons is om hem met rust te laten. Uiteindelijk is hij degene die over zijn toekomst beslist en wij kunnen het er elke dag over hebben, maar dan worden er ook heel veel dingen gezegd die niet kloppen', zei Barcelona-trainer Xavi deze week.

Messi maakte twee jaar geleden de overstap van Barcelona naar PSG. De Spaanse club wilde graag met zijn uitblinker door, maar kreeg een nieuw contract financieel niet rond.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.