Messi, Busquets, Suárez én Fàbregas: nieuwe geruchten over 'Amerikaans Barça'

Reacties

Inter Miami CF heeft zijn tweede seizoen in de Major League Soccer achter de rug en de supporters kunnen niet wachten op wat de toekomst zal gaan brengen. De geruchten over een samenwerking met Lionel Messi krijgen op deze zondag nieuw leven. En er zijn nog meer sterren in beeld.

Messi, Busquets, Suárez én Fàbregas: nieuwe geruchten over 'Amerikaans Barça'
© Pro Shots

Inter Miami is de club waar David Beckham de voorzitter van is en Messi wordt al geruime tijd met een overstap naar de MLS-club in verband gebracht. Deze zondag pakt The Times uit met het bericht dat de Argentijnse superster, inmiddels 35 jaar oud, nu echt dicht bij een akkoord met de Amerikanen is. Messi beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en zou in de zomer transfervrij kunnen overstappen naar het project van voormalig PSG-speler Beckham.

Messi wordt gepaaid met het vooruitzicht dat hij weer met zijn beste voetbalvrienden kan gaan voetballen. Luis Suárez (35) en Cesc Fàbregas (35) zouden ook naar de club moeten komen. Fàbregas staat momenteel op de loonlijst bij de Italiaanse tweedeklasser Como, terwijl Suárez na het WK transfervrij is. In de afgelopen maanden hield hij zichzelf fit bij Nacional in Uruguay.

Volgens het Spaanse Cadena COPE is ook Sergio Busquets (34) op weg naar Inter Miami. Het Barcelona-boegbeeld beschikt over een aflopend contract in het Camp Nou en wil in de herfst van zijn loopbaan nog één mooi avontuur aangaan. Volgens Cadena COPE is Busquets zelfs al rond met Inter Miami, maar een officiële bevestiging van die berichtgeving is er (nog) niet.

Mochten de geruchten kloppen, dan kan Inter Miami zijn bijnaam wel veranderen in het Amerikaanse Barcelona. Messi, Suárez, Fàbregas en Busquets speelden bij de Spaanse grootmacht jarenlang met elkaar samen. In december 2011 werd het viertal met Barcelona wereldkampioen en in het seizoen 2012/13 werden zij kampioen van Spanje. Fàbregas was er nog niet toen Barcelona in 2011 de Champions League won en al vertrokken toen dat in 2015 weer gebeurde. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.