Messaoud verkiest Deens avontuur boven verblijf in Nederland

Reacties

Ali Messaoud gaat na de degradatie met Excelsior opnieuw een buitenlands avontuur aan. De 28-jarige middenvelder heeft een tweejarig contract getekend bij Vendsyssel FF.

Messaoud verkiest Deens avontuur boven verblijf in Nederland

Messaoud had na zijn transfervrije vertrek bij de Kralingers ook in Nederland kunnen blijven spelen, maar koos voor een nieuw avontuur over de grens. Eerder speelde de voormalig jeugdinternational van Marokko al in de Zwitserse competitie voor het in Liechtenstein gezetelde FC Vaduz, dat hem in 2015 overnam van Willem II.

'Ik ben blij om hier te zijn', zegt Messaoud op de website van Vendsyssel. 'Ik had aanbiedingen van zowel Nederlandse als buitenlandse clubs, maar kreeg het juiste gevoel bij Vendsyssel toen ik een bezoek bracht aan de club. De club heeft erg goede faciliteiten en ik kan zien en voelen dat de club en de spelers ambitieus zijn.'

Met Messaoud hoopt het gedegradeerde Vendsysell meteen weer terug te keren in de Superliga. De Denen halen met de Amsterdammer een ervaringsdeskundige in huis, want met Willem II werd hij in 2014 kampioen van de Eerste Divisie. Afgelopen seizoen scoorde Messaoud zeven keer in dertig duels voor Excelsior.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.