Mertens hint naar laatste seizoen in profvoetbal

Reacties

Het is niet uitgesloten dat Dries Mertens bezig is aan zijn laatste seizoen als profvoetballer. Voor de Belg daar uitgebreid op in wil gaan, moet er eerst een ander doel worden bereikt: het halen van de Champions League.

Mertens hint naar laatste seizoen in profvoetbal
© Pro Shots
Olimpija
Olimpija
0 - 3
Galatasaray
Galatasaray

Mertens (36) is met Galatasaray druk bezig met plaatsing voor de Champions League. Er moeten nog twee hordes worden genomen. 'Ik denk dat dit seizoen mijn laatste zou kunnen zijn. Bij Napoli was ik gewend om twee wedstrijden per week te spelen en hier was dat aanvankelijk anders. Toen ik hier kwam, was ik 36 en ik word dit seizoen 37. In mijn hoofd voel ik me 25, maar mijn lichaam denkt daar anders over, hoewel ik nog steeds twee wedstrijden per week kan spelen', vertelde Mertens voor de wedstrijd tegen Olimpija van dinsdag.

'Ik wil met Galatasaray opnieuw heel graag de Champions League beleven. Ik kan me de sfeer in ons stadion niet eens voorstellen', aldus de Belg. In de wedstrijd tegen Olimpija was Mertens opnieuw trefzeker. Hij nam na rust de 0-2 voor zijn rekening en door een goal van oude bekende Halil Dervisoglu vlak voor tijd, kan Galatasaray de play-offs al bijna ruiken. Winnen de Turken die, dan wacht het hoofdtoernooi van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.