Mertens en 'DJ Kat' los op Tomorrowland: 'Napoli, liefde van mijn leven'

Reacties
Mertens en 'DJ Kat' los op Tomorrowland: 'Napoli, liefde van mijn leven'
© Instagram Kat Kerkhofs
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na negen seizoenen liet Napoli zondag weten dat de tijd van Dries Mertens bij de Italiaanse topclub erop zit. Dat de 35-jarige aanvaller en zijn vrouw Kat Kerkhofs zijn voormalige werkgever nog niet zijn vergeten, blijkt uit beelden op Instagram.

Kerkhofs, een beroemdheid in België, draaide zondag een set op Tomorrowland. De vrouw van Mertens beklom de stage in een Napoli-shirt, de voetballer zelf ging uit zijn dak in het publiek. Mertens leek het uitstekend naar zijn zin te hebben op een van de grootste dancefestivals ter wereld. 'Napoli, de liefde van mijn leven', schreef Kerkhofs later op Instagram.

Maandag kan Mertens de zoektocht naar een nieuwe werkgever hervatten. Het is nog niet bekend waar zijn toekomst ligt na zijn vertrek bij Napoli. De Belgisch international wordt gelinkt aan onder meer Valencia, Lazio en AS Roma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.