Mertens bezoekt Nesu, transferjubileum Henry

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mertens bezoekt Nesu, transferjubileum Henry

Dries Mertens heeft een mooie dag beleefd met oud-teamgenoot Mihai Nesu. De Roemeen belandde in 2011 in een rolstoel na een ongelukkig duel op de training van FC Utrecht en is inmiddels zijn eigen stichting gestart. Mertens speelde van 2009 tot en met het ongeluk samen met Nesu en plaatste een aantal geweldige foto's op social media.

• Precies tien jaar geleden maakte Thierry Henry officieel de overstap van Arsenal naar Barcelona. De legendarische Franse aanvaller werd twee keer kampioen in Spanje en won met de Catalanen ook eenmaal de Champions League. In totaal maakte hij 49 goals in 121 officiële wedstrijden.

• Het laatste wat je als fan op je nieuwe voetbalshirt wil, is het logo van een andere club. Matthew Gillett overkwam het als supporter van Bristol City. In zijn shirt zat een label van Oxford United. Volgens Bristol-directeur Andrew Billingham is het een op zichzelf staand incident.

Robin van Persie scheurt tijdens zijn vakantie op de kartbaan. Eindbestemming Feyenoord?

Sergio Ramos geldt als absolute topverdediger, maar in de stopper van Real Madrid schuilt ook een getalenteerd schoonspringer.

• Prachtig nieuws van Memphis Depay: de linksbuiten van Olympique Lyon stapt het huwelijksbootje in. En eerlijk is eerlijk, een locatie uitzoeken voor het aanzoek kun je de Oranje-international wel toevertrouwen.

'Hij hoort in de categorie spelers die Bayern echt beter maken. Maar het is belangrijk om snel te beslissen, want hoe langer je wacht, hoe duurder een speler wordt.'
Arturo Vidal zou het wel weten als hij technisch directeur van Bayern München zou zijn. De middenvelder hoopt landgenoot Alexis Sánchez binnenkort te verwelkomen in Zuid-Duitsland. Het contract van de aanvaller bij Arsenal loopt nog maar tot de zomer van 2018 en dus zijn er volop speculaties over de toekomst van Sánchez. (BILD)

• Je kent het wel: zo iemand die zoveel kan, dat het bijna irritant is. Pep Guardiola is zo iemand. Onder toeziend oog van Ryan Giggs imponeert de Spanjaard op de golfbaan. Zijn volgende taak: Manchester City aan de praat krijgen.

• Het is 25 juni, de dag waarop Oranje 29 jaar geleden Europa veroverde. En natuurlijk laten wij geen gelegenheid onbenut om de historische EK-finale terug te kijken. Geniet nog eens van de hoogtepunten van die memorabele dag.

• Een nieuw voetbalseizoen betekent natuurlijk ook nieuwe shirts. In dit tricot probeert AZ de punten buitenshuis te verzamelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.