Merkwaardige transfersoap: twee clubs bevestigen komst van dezelfde speler

Reacties

Dat de transfermarkt hectisch kan zijn, is bekend. Rafidine Abdullah maakt het echter wel heel erg verwarrend. Donderdagochtend maakte zowel het Spaanse Hércules als het Zwitserse Lausanne Ouchy via social media melding van de komst van de defensieve middenvelder.

Merkwaardige transfersoap: twee clubs bevestigen komst van dezelfde speler
© Pro Shots

Abdullah zat sinds zijn vertrek bij Waasland-Beveren, inmiddels alweer een jaar geleden, zonder werkgever. Hij probeerde deze maand om een nieuwe club te vinden en lijkt daar in te zijn geslaagd. Sterker nog, Abdullah heeft twee clubs die hem hebben verwelkomd. De vraag is nu in welk land de geboren Fransman (zevenvoudig international van de Komoren) zijn loopbaan gaat vervolgen.

Het Zwitserse Lausanne Ouchy lijkt de beste papieren te hebben. Om 11.36 uur plaatste de nummer acht van de Challenge League (het tweede niveau van Zwitserland) een foto van de glimlachende Abdullah, die volgens het bijschrift zijn handtekening had gezet onder een contract tot medio 2021. Slechts veertien minuten later, om 11.50 uur, bracht Hércules echter naar buiten dat Abdullah meetraint in Spanje. Bij deze mededeling werd een foto van de middenvelder geplaatst die dat lijkt te bevestigen.

Op het moment is onduidelijk waar de verwarring precies is ontstaan. Abdullah heeft in ieder geval wat uit te leggen. Arbeidsethos kan niemand hem ontzeggen, maar dit is wel erg overdreven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.