Memphis Depay heeft zondag in Camp Nou in het eerste half uur zijn uitstekende vorm geëtaleerd. De Oranje-international poetste tegen Getafe eigenhandig een tegenvaller weg.

Barcelona
2 - 1
Getafe
Getafe

Memphis stond al aan de basis van de bliksemstart van Barcelona, dat al binnen twee minuten op voorsprong kwam. Na de onverwachte tegenvaller voor Ronald Koeman en co – Sandro Ramírez tekende in de negentiende minuut voor de gelijkmaker – plaatste de Oranje-international zich andermaal in de schijnwerpers.

Memphis zette met enkele schijnbewegingen de defensie van Getafe op het verkeerde been om vervolgens met een schot doelman David Soria bij de eerste paal te verschalken; 2-1.