Memphis en Tete met Lyon onderuit tegen Internazionale

Reacties

Olympique Lyon heeft tegen Internazionale voor het eerst in de voorbereidingsperiode verloren. De ploeg van Kenny Tete en Memphis Depay ging met 1-0 onderuit.

Memphis en Tete met Lyon onderuit tegen Internazionale

In tegenstelling tot Tete had Memphis een basisplaats bij de wedstrijd in het kader van het toernooi om de International Champions Cup. De Fransen verschenen in China aan de aftrap met min of meer het sterkste elftal, waarin ook plaats was voor ex-Ajacied Bertrand Traoré.

Het kansenoverwicht was echter voor de Italianen, die na rust het verschil maakten. Inter profiteerde in de 74ste minuut optimaal van slordig balverlies bij Lyon en speelde de kans uitstekend uit. João Mario bracht Stevan Jovetic in stelling en de Montenegrijn faalde van dichtbij niet: 1-0.

Memphis was inmiddels gewisseld. Hij kreeg van Lyon-coach Bruno Genesio, die met zijn ploeg op 18 juli nog met 2-0 te sterk was voor Ajax, 67 minuten speeltijd. Tete speelde de volledige tweede helft mee bij Lyon, dat nog een kleine twee weken heeft te gaan tot de seizoenstart. Lyon begint op 5 augustus aan de Ligue 1 met een thuiswedstrijd tegen Strasbourg.

Inter concentreert zich voorlopig op de strijd om de International Champions Cup. Waar het duel met Inter voor Lyon de enige wedstrijd was bij het prestigieuze oefentoernooi, sparren de Nerazzurri nog met Bayern München (27 juli) en Chelsea (29 juli).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.