Memorabele Everton-avond: gebroken hand Lampard en veldbestormer met missie

Reacties

Everton heeft een gedenkwaardige avond achter de rug. De gebroken hand van manager Frank Lampard en een veldbestormer met een missie zorgden voor extra aandacht.

Memorabele Everton-avond: gebroken hand Lampard en veldbestormer met missie
© Pro Shots
Everton
Everton
1 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Everton kon donderdag dan eindelijk weer een feestje vieren. Ten koste van Newcastle United werd een zeer welkome zege geboekt in de strijd om lijfsbehoud. Alex Iwobi bracht de tot een tiental teruggebrachte Toffees de verlossing.

Manager Frank Lampard kon zijn geluk niet op. De oud-international vierde het feestje iets uitbundig en moest dat bezuren. 'Ik heb mijn hand gebroken', zei de dolgelukkige Lampard tegen Amazon Prime. 'Ik realiseerde het me eerst niet. Pas later was het toch een beetje van ahhh. Maar ik doe het ervoor, voor de drie punten. Het was een ongelooflijke avond.'

De avond op Goodison Park was niet alleen vanwege de zege en de gebroken hand gedenkwaardig. Kort na rust kwam er een man het veld op die zich vervolgens vastmaakte aan een doelpaal. De tekst op zijn shirt – Just Stop Oil – verklaarde zijn protestactie voor meer aandacht voor de milieuproblematiek. 'Het is 2022 en het is tijd om op te staan en niet toe te kijken', luidde de verklaring. 'Het is tijd om actie te ondernemen als bij een noodgeval. Rapport na rapport leert ons dat mijn toekomst schrikbarend is en onze overheid zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.