Mbappé wil voorbeeld van Premier League volgen en zijn titel delen

Reacties

Kylian Mbappé gaat officieel de geschiedenis is als de Ligue 1-topscorer van het seizoen 2019/20. Als het aan de aanvaller van Paris Saint-Germain ligt, krijgt ook Wissam Ben Yedder die titel.

Mbappé wil voorbeeld van Premier League volgen en zijn titel delen
© Pro Shots

Mbappé en Ben Yedder (AS Monaco) eindigden beiden het afgebroken seizoen op achttien treffers. Op basis van het aandeel penalty's ging de eer naar de PSG-aanvaller, die immers geen strafschop nodig had gehad om tot zijn productie in de Ligue 1 te komen.

Voor Mbappé voelt dat niet helemaal goed. 'Dank voor alle berichtjes', reageert hij op Twitter op de felicitaties voor zijn topscorerstitel, 'maar ik vind dat Wissam ook deze prijs verdient om zijn seizoen te eren, net zoals het vorig seizoen is gegaan in de Premier League.'

In Engeland werd de prijs een jaar geleden gedeeld door Pierre-Emerick Aubameyang, Sadio Mané en Mohamed Salah. Net als de Arsenal-spits was het Liverpool-duo op 22 goals geëindigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Onvermijdelijk dat Kylian Mbappé naar Real Madrid gaat'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.