Mbappé verklaart ommezwaai: 'Er komen veel veranderingen bij PSG'

Reacties

Kylian Mbappé heeft in een speciale belegde persconferentie uitgebreid gereageerd op zijn contractverlenging bij Paris Saint-Germain. De Franse steraanvaller verklaarde waarom hij een langer verblijf in zijn vaderland verkoos boven een transfer naar een andere internationale topclub.

Mbappé verklaart ommezwaai: 'Er komen veel veranderingen bij PSG'

'Het project is veranderd', duidde Mbappé zijn keuze. Terwijl men in Madrid al voorzichtig rekende op de komst van de spits ligt zijn toekomst voorlopig nog in Parc des Princes. En dat terwijl voorzitter Nasser al-Khelaïfi bevestigde dat Real Madrid afgelopen zomer al een goed bod deed. Mbappé wilde vertrekken, maar al-Khelaïfi hield het tegen.

Mbappé bekende maandag dat hij voornemens was om Parijs achter zich te laten. 'Iedereen weet dat ik vorig jaar wilde vertrekken. Ik was er heilig van overtuigd dat dit op dat moment de beste beslissing was.'

Toch tekende hij uiteindelijk bij tot 2025. Tot grote vreugde van het Franse publiek. De verklaring voor de plotwending is het geschetste toekomstverhaal van de club. 'Er is een sportieve context, maar ook privé. Ik ben Frans en dit is het land waarin ik leef, waarin ik oud wil worden. En naast die sentimentele kant is er ook het project. Dat gaat veranderen. De club wil veel veranderen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.