'Mbappé houdt poot stijf en weigert te vertrekken bij PSG'

Reacties

Als het aan Kylian Mbappé ligt, blijft hij tot de zomer van 2024 speler van Paris Saint-Germain. Dat is de laatste informatie waar Le Parisien mee komt.

'Mbappé houdt poot stijf en weigert te vertrekken bij PSG'
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 0
Lorient
Lorient

Daarmee gaat de 24-jarige wereldster in tegen de wens van de club. PSG duwde Mbappé namelijk naar de uitgang omdat hij zijn aflopende contract niet wenst te verlengen. Daaraan wil Mbappé dus niet meewerken. Dat zou hij hebben laten weten aan voorzitter Nasser Al-Khelaïfi.

PSG hoopte Mbappé deze zomer te verkopen en het Saoedische Al-Hilal wierp zich op als kandidaat. De clubs bereikten een akkoord over een transfer van 200 miljoen euro, maar Mbappé zag zich niet naar de Saudi Pro League verhuizen. PSG beticht Mbappé ervan allang een contract te hebben getekend bij Real Madrid. Afgaande op de wens van Mbappé om zijn contract in Frankrijk uit te dienen, zou die bewering goed kunnen kloppen.

Woensdag meldde RMC Sport dat PSG-trainer Luis Enrique zijn spelers Neymar en Marco Verratti heeft voorgehouden dat er voor hen - net als voor Mbappé - geen toekomst is in Parijs. Neymar en Verratti waren woensdag al niet aanwezig op de training van PSG en worden ook niet op de foto gezet tijdens de media-dag van de club. Datzelfde gold voor Kylian Mbappé.

Ondertussen zou Ousmane Dembélé volgens buitenlandse bronnen binnen afzienbare tijd gepresenteerd gaan worden als opvolger van Mbappé. De 26-jarige aanvaller komt over van Barcelona en heeft zijn medische keuring er naar verluidt al opzitten. 

Zaterdag wacht het nieuwe seizoen in de Ligue 1 voor PSG. Dan staat de regerend landskampioen in het eigen Parc des Princes tegenover FC Lorient.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.