Mbappé hint op uitsluitsel over zijn toekomst vóór het EK begint

Reacties

Het lijkt erop dat Kylian Mbappé (25) zijn toekomstplannen wereldkundig gaat maken vóórdat de eerste bal aan het rollen slaat op het EK in Duitsland deze zomer. Daarop hint de Franse superster althans in een interview met de Franse televisie.

Mbappé hint op uitsluitsel over zijn toekomst vóór het EK begint
© Pro Shots

Tegenover Téléfoot, een sportprogramma uitgezonden door de Franse publieke omroep, sprak de aanvaller van Paris Saint-Germain over zijn toekomst. 'Dat is niet langer een gespreksonderwerp bij ons in de kleedkamer, mensen praten er niet meer met mij over, en er is ook geen probleem', aldus Mbappé. 'Ik zal op het EK aankomen met gemoedsrust. Ik heb die al, en voor de andere mensen zal die er ook komen. Ik weet zeker dat we op het EK mooie dingen gaan laten zien.'

Het heeft er alle schijn van dat Mbappé na het toernooi met Les Bleus, die in de poulefase uitkomen tegen Nederland, Oostenrijk en Polen of Wales, zijn carrière zal vervolgen bij Real Madrid. De snelheidsduivel heeft in de Franse hoofdstad een aflopende verbintenis en lijkt allerminst voornemens om die te verlengen.

EK-kwalificatie

Stand Groep D EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Turkije
8
5
2
1
14-7
+7
17
2
Kroatië
8
5
1
2
13-4
+9
16
3
Wales
8
3
3
2
10-10
0
12
4
Armenië
8
2
2
4
9-11
-2
8
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.