Mazzel- en klasseflitsen Correa doorslaggevend in slotfase in Madrid

Reacties

Wie niet van voetbal houdt, zou de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Real Betis kunnen aangrijpen om zijn gelijk te onderstrepen. In een weinig onderhoudend schouwspel in het Wanda Metropolitano won de ploeg van Diego Simeone met 1-0 door een late goal van Ángel Correa.

Mazzel- en klasseflitsen Correa doorslaggevend in slotfase in Madrid
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

In de eerste helft was enkel Antoine Griezmann namens Atlético Madrid, waar Memphis Depay met een blessure moest toekijken, een keertje gevaarlijk, en een echt grote kans was het ook niet voor de Fransman. Na een uur was de eerste echt grote kans van de wedstrijd er eentje voor Yannick Carrasco. Een voorzet belandde pardoes bij hem aan de tweede paal, zijn poging werd gered door Betis-goalie Rui Silva.

In de slotfase kreeg deze wedstrijd de winnaar die hij dan toch het meeste verdiende. Correa kreeg de bal tot twee keer toe met geluk mee, maar de Argentijn had daarna ook een paar bewegingen in huis die een stuk mooier waren voordat hij deze saaie pot besliste met zijn zesde competitiegoal. Daarmee doen de rood-witten prima zaken richting kwalificatie voor de Champions League, de Andalusische bezoekers lopen in diezelfde strijd averij op en blijven op de vijfde plek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.