Matic denkt na over beëindigen interlandloopbaan

Reacties

Het oordeel van Nemanja Matic na het 4-1 verlies van Servië tegen Tsjechië is niet mals. De Chelsea-middenvelder overweegt een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten na de nederlaag in het oefenduel.

Matic denkt na over beëindigen interlandloopbaan

'Het gedrag van sommige teamgenoten is onaanvaardbaar. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Dat werd me afgelopen maandag al duidelijk, toen we met de selectie bij elkaar kwamen. Ik vraag me af of ze zich ook zo slecht gedragen bij hun club', aldus de ex-Vitesse-speler tegenover Servische media.

Bondscoach Radovan Curcic is op de hoogte van de woede van zijn middenvelder. 'Ik heb de coach verteld dat het voor mij geen zin heeft om door te gaan bij de nationale ploeg als er geen verandering komt. Ik probeer altijd het goede voorbeeld te geven, maar niet iedereen wil dat zien.'

Servië eindigde in de EK-kwalificatiereeks in Groep I als nummer vier met een achterstand van acht punten op nummer drie Denemarken en liep zo deelname aan het eindtoernooi in Frankrijk mis. De slechte reeks kreeg vrijdagavond in het Tsjechische Ostrava een vervolg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.