Masturberen na een wereldgoal: Noors quotekanon zorgt voor ophef

Reacties

Saaie tv-interviews na afloop? Niet bij Rosenborg BK. Daar maakte spits Ole Sæter zijn reputatie als quotekanon maar weer eens waar na zijn fraaie doelpunt tijdens de eerste speelronde van de Noorse competitie.

Masturberen na een wereldgoal: Noors quotekanon zorgt voor ophef
© TV2
Rosenborg BK
Rosenborg BK
2 - 0
Sandefjord
Sandefjord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Sæter opende maandag als invaller na 65 minuten de score tegen Sandefjord (2-0 overwinning) met een fraaie knal in de bovenhoek. Toen de 28-jarige spits na afloop bij TV 2 naar zijn goal werd gevraagd, antwoordde hij: 'Hij was heerlijk, maar ik herinner me er niet veel van. Ik ga hem zo thuis nog eens bekijken: telefoon in mijn linkerhand, lul in mijn rechterhand. En dan ga ik genieten, het wordt laat vanavond.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De verslaggever van dienst waarschuwde Sæter meteen dat er ook kinderen aan het kijken waren, aangezien de wedstrijd van Rosenborg overdag werd gespeeld. Ploeggenoot Ole Selnæs kon de lol er echter wel van inzien. 'Ik hoorde al geruchten in de kleedkamer. Zoals ik al zei tegen de jongens: "Hij moet eerst een half uur afkoelen in de kleedkamer voordat hij naar de mixed zone wordt gestuurd".'

Aanvoerder Markus Henriksen (ex-AZ) wilde het niet te groot maken. 'Ik zou denken dat Sæter juist een fijne jongen is voor jullie en de media. Hij denkt niet altijd na over wat hij zegt, dat blijkt maar weer.' Volgens Selnæs speelt de spits geen toneel. 'Nee, zo is hij gewoon. Hij is one of a kind, het is goed dat er ook jongens zijn als hij. Maar als iedereen zo was, zou het wel vermoeiend zijn in de kleedkamer.

Zo konden ze bij Rosenborg na de succesvolle start van de competitie wel lachen om de ophef die hun spits veroorzaakte. In het verleden maakte Sæter het ook al eens bont, maar nu bereikte het quotekanon een nieuw hoogtepunt. Ging hij niet te ver? 'Het hangt ervan af of je zestien jaar of ouder bent of niet', reageerde hij tegen VG. 'Als iemand het kwetsend vond, bied ik mijn excuses aan. Maar zo ben ik nu eenmaal.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.