Massaal begeerde Alisson hoopt deze week nog transfer te maken

Reacties

Alisson Becker hoopt voor de start van het WK duidelijkheid te hebben over zijn toekomst. De Braziliaanse doelman lijkt één van de hoofdrolspelers te worden van een drukke transferzomer.

Massaal begeerde Alisson hoopt deze week nog transfer te maken

De 25-jarige Alisson maakte het afgelopen seizoen indruk bij AS Roma en is de eerste keeper van Brazilië op het WK. Hij houdt Manchester City-doelman Ederson Moraes daarmee op de reservebank. Meerdere Europese topclubs zijn op zoek naar een nieuwe sluitpost en dus is Alisson populair.

Onder meer Real Madrid en Liverpool zouden de Braziliaan hoog op het verlanglijstje hebben staan. Roberto Firmino gaf onlangs nog aan dat hij zijn landgenoot maar wat graag bij The Reds zou zien. Alisson heeft opties te over en dus vraagt Roma de hoofdprijs voor de 25-jarige doelman. De keeper zit echter niet op een lange transfersoap te wachten.

'Ik hoop dat het snel geregeld wordt. Om eerlijk te zijn hoop ik echt dat het voor het WK geregeld is. De onderhandelingen laat ik over aan mijn vertegenwoordigers. We hebben een aantal opties en die zijn we allemaal aan het overwegen, met respect voor Roma. Als het écht niet voor het WK lukt, moet het maar na het toernooi gebeuren, maar laten we eerst kijken of er deze week nog iets gebeurt', aldus Alisson, geciteerd door Marca.

Donderdag 14 juni om 17.00 uur begint het WK met de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Brazilië start het toernooi drie dagen later met een wedstrijd tegen Zwitserland. Costa Rica en Servië zijn de andere landen in Groep E.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.