Martínez: 'Als je moet verliezen, dan maar zoals vandaag'

Reacties

Roberto Martínez zegt naast ontgoocheling toch vooral ook trots te voelen na de uitschakeling van zijn België op het WK. Volgens de bondscoach ontbrak het in de halve finale tegen Frankrijk aan geluk (1-0).

Martínez: 'Als je moet verliezen, dan maar zoals vandaag'

'We stappen met opgeheven hoofd van het veld', zegt Martínez direct na afloop tegen Sporza. 'Het was spannend, we hadden niet dat beetje geluk voor het doel. Ik kan niet meer van mijn spelers vragen. Als je moet verliezen, dan maar zoals vandaag. We hebben alles gegeven en tot de laatste seconde gepusht.'

'De Belgische koppies gingen al snel naar beneden toe'

Voor België wacht nog slechts het gevecht om de troostprijs. Die wedstrijd om de derde plaats staat zaterdag op het programma. Engeland of Kroatië is dan de tegenstander. Martínez hoopt door een van die landen te verslaan toch nog met een goed gevoel huiswaarts te kunnen keren.

'De ontgoocheling is uiteraard heel groot, maar we moeten die proberen weg te spoelen. Weg met de teleurstelling, we hebben nog een wedstrijd te gaan en moeten met een hoogtepunt afsluiten. Mijn spelers verdienen het om met een goed gevoel weg te gaan uit Rusland', sluit de bondscoach af.

'Paul Pogba is een dienende speler geworden in dit Frankrijk'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.