Martial keert terug bij Frankrijk voor bezoek aan Oranje

Reacties

Didier Deschamps heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de interlands tegen Nederland en Uruguay. De bondscoach van Frankrijk stuurde Anthony Martial weer eens een uitnodiging.

Martial keert terug bij Frankrijk voor bezoek aan Oranje

Martial steekt de laatste weken in topvorm bij Manchester United. De 22-jarige aanvaller was de laatste vier competitiewedstrijden trefzeker; in die reeks scoorde hij vijf keer. Op 27 maart speelde Martial zijn laatste interland. Afgelopen zomer behoorde hij nog wel tot de voorlopige WK-selectie, maar Deschamps nam hem niet mee naar Rusland waar Les Bleus beslag legden op de wereldtitel.

Nabil Fekir, Benjamin Mendy en Adil Rami keren ook terug in de selectie van Frankrijk. Zij waren er vorige maand tijdens de thuisduels met IJsland (2-2) en Duitsland (2-1) niet bij.

Frankrijk komt op vrijdag 16 november op bezoek in De Kuip en heeft aan een gelijkspel tegen Nederland genoeg om als eerste te eindigen in Groep 1 van UEFA Nations League A. Bij een nederlaag maakt Oranje nog kans op de koppositie en deelname aan de finaleronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.