Marseille volgende tegenstander van Feyenoord, Roma neemt revanche

Reacties

Olympique Marseille is in de halve finale van de Conference League de volgende tegenstander van Feyenoord. De nummer twee van Frankrijk won ook de return tegen PAOK Saloniki. In de andere halve finale speelt het AS Roma van José Mourinho en Rick Karsdorp tegen Leicester City.

Marseille volgende tegenstander van Feyenoord, Roma neemt revanche
© Pro Shots
PAOK Saloniki
PAOK Saloniki
0 - 1
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Maar Feyenoord neemt het dus op tegen Marseille. De Champions League-winnaar van 1993 won vorige week in eigen huis al met 2-1 van PAOK mede door een wereldgoal van Dimitri Payet. De 35-jarige spelmaker maakte ook in Griekenland het verschil. In de 34ste minuut opende de Franse technicus de score op aangeven van Mattéo Guendouzi. Die goal was voor de ploeg van trainer Jorge Sampaoli en de momenteel geblesseerde Arek Milik genoeg om de laatste vier te bereiken.

AS Roma
AS Roma
4 - 0
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt

In Rome stelde AS Roma tegelijkertijd orde op zaken tegen Bodø/Glimt. De Noren zorgden in de groepsfase nog voor een ongelooflijke stunt door de ploeg van Mourinho met 6-1 te verslaan en wonnen vorige week ook het heenduel met 2-1, waarbij de gemoederen tussen beide kampen overigens hoog opliepen. Donderdagavond maakte Roma echter korte metten met de Noren door een vroege goal van Tammy Abraham en een hattrick van Nicolo Zaniolò.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.