Marokko-bondscoach laat Ziyech en Mazraoui weer links liggen

Reacties

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zijn weer buiten de selectie van Marokko gelaten. Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft de twee andermaal gepasseerd.

Marokko-bondscoach laat Ziyech en Mazraoui weer links liggen
© Pro Shots

Ziyech en Mazraoui ontbraken in de laatste interlandperiode. Bondscoach Halilhodzic haalde het vermeende gebrek aan discipline aan om de afwezigheid van de Chelsea-aanvaller verklaren. Ziyech reageerde als door een adder gebeten en verweet de keuzeheer een valse voorstelling van zaken.

Getuige de namen in de nieuwe selectie is het (nog) niet goed gekomen tussen Ziyech en Halilhodzic, die ook geen plaats heeft voor Mazraoui. De goede vorm van de Ajax-rechtsback heeft de bondscoach niet op andere gedachten kunnen brengen.

Souffian El Karouani (NEC) en Zakaria Aboukhlal (AZ) zijn wel opgeroepen, net als Abdou Harroui. De gewezen middenvelder van Sparta Rotterdam, die afgelopen zomer Nederland nog vertegenwoordigde op het jeugd-EK, kan zijn debuut maken voor Marokko.

Marokko wacht in oktober de WK-kwalificatieduels met Guinee-Bissau (2x) en Guinee. Die wedstrijden staan op het programma voor 6, 9 en 12 oktober.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.