Marcelo woest over keuze Real Madrid: 'Ik ben een fucking voorbeeld'

Reacties

Marcelo zit officieel in de wachtkamer bij Real Madrid. De Braziliaan denkt al te weten wat hem te wachten staat en die keuze maakt hem woest.

Marcelo woest over keuze Real Madrid: 'Ik ben een fucking voorbeeld'
© Pro Shots

Na jaren trouwe dienst houdt het bij Real Madrid op voor Marcelo. Althans, dat is de verwachting. Officieel wacht de 34-jarige linksback nog op een bericht van de clubleiding over een mogelijk nieuw contract.

Marcelo zelf wil heel graag verder bij de club die hij sinds 2007 dient. 'Dat heb ik al vijftigduizend keer gezegd.' Officieel wordt pas na de Champions League-finale tegen Liverpool de knoop doorgehakt. Maar in het geval van Luka Modric is de keuze al gemaakt.

Voor de camera's van El Día Después van Movistar Plus+ liet Marcelo na het laatste competitieduel doorschemeren dat hij al weet wat hem te wachten staat. 'De club gaat niet met mij verlengen... Ik ben een fucking voorbeeld geweest', uitte hij tegen teamgenoot Lucas Vázquez zijn ongenoegen.

Marcelo werkt zodoende toe naar zijn laatste kunstje als speler van De Koninklijke. Hij kan met een zege zaterdag tegen Liverpool zijn toch al uitpuilende prijzenkast van nog een prijs voorzien. Het zou zijn vijfde Champions League-zege worden met Real Madrid, naast de nationale titels (6), de Copa del Rey-successen (2), de Spaanse Super Cups (2), de Europese Super Cups (3) en de Wereldbekers voor Clubs (4) die hij al heeft gewonnen in Madrileense dienst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.