Maradona verlaat ziekenhuis: 'Een wonder dat hij nu veilig is'

Reacties

Ruim een week na zijn hersenoperatie ruilt Diego Maradona woensdag het ziekenhuis in voor een revalidatiekliniek. Volgens zijn advocaat Matías Morla is het voorspoedige herstel van de voetballegende 'een wonder'.

Maradona verlaat ziekenhuis: 'Een wonder dat hij nu veilig is'
© Pro Shots

Maradona werd begin november, kort na zijn zestigste verjaardag, in het ziekenhuis opgenomen. Daar werd hij met succes geopereerd aan een subduraal hematoom in zijn hersenen. Maradona maakte al snel na de ingreep weer grapjes met de artsen, die verbaasd waren over het herstel van de voormalig topvoetballer. Hij vervolgt zijn revalidatie nu in een kliniek.

Morla deelde dit goede nieuws woensdag met de Argentijnse journalisten die naar het ziekenhuis waren gekomen. De advocaat sprak de berichten dat Maradona slechts een 'routineoperatie' had ondergaan met klem tegen. 'Dit had hem zijn leven kunnen kosten. Diego heeft de moeilijkste momenten van zijn leven doorgemaakt en het is een wonder dat hij nu veilig is', stelde Morla.

'Diego voelt zich goed en wil nu ook herstellen van andere persoonlijke problemen die hij heeft', vervolgde Morla, die aangaf dat Maradona woensdag uit het ziekenhuis ontslagen zou worden. Een tijdstip kon de advocaat niet delen. Hij vroeg de pers om Maradona alle tijd en ruimte te geven om in alle rust te kunnen herstellen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.