Mancini gaat uit van eigen kracht en ziet geen reden voor wijzigingen

Reacties

De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini behoudt voor de EK-finale tegen Engeland het vertrouwen in de spelers die hem naar deze eindstrijd hebben gebracht. Ten opzichte van het duel met Spanje, dat na strafschoppen gewonnen werd, heeft Mancini geen wijzigingen doorgevoerd.

Mancini gaat uit van eigen kracht en ziet geen reden voor wijzigingen
© Pro Shots
Italië
Italië
ns
1 - 1
Engeland
Engeland

Italië begint tegen Engeland zoals gebruikelijk in een 4-3-3-systeem, met op links Emerson als de vervanger voor de geblesseerd geraakte Leonardo Spinazzola. Giovanni Di Lorenzo is de rechtsback en in het centrum staat het gebruikelijke duo Leonardo Bonucci/Giorgio Chiellini. Gianluigi Donnarumma staat op doel en op het middenveld spelen Jorginho, Marco Verratti en Nicolò Barella.

Ciro Immobile mag het ook vanavond weer laten zien als de spits van de Italianen. De aanvaller heeft te maken gekregen met de nodige kritiek, maar Mancini laat hem niet vallen. Op de vleugels maken Federico Chiesa en Lorenzo Insigne de Italiaanse voorhoede compleet.

Opstelling Italië: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Jorginho, Verratti, Barella; Chiesa, Immobile, Insigne.

De finale tussen Italië en Engeland begint om 21.00 uur. Volg het duel via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.