Manchester United deelt positieve update over Malacia

Reacties

Tyrell Malacia ligt op schema om begin volgend jaar zijn rentree te maken. De linksback kwam dit seizoen nog niet in actie vanwege knieproblemen.

Manchester United deelt positieve update over Malacia
© Pro Shots

De 24-jarige verdediger ging in de zomer onder het mes. In het herstel kreeg Malacia vervolgens te maken met een terugval. Een nieuwe operatie was nodig en die verliep succesvol. De in juli 2022 van Feyenoord overgekomen vleugelverdediger heeft de training inmiddels hervat op het trainingscomplex van United.

De topclub maakt bekend dat Malacia kort na de jaarwisseling waarschijnlijk zijn rentree kan maken. Dat is een opsteker voor Erik ten Hag, die ook te maken had met fysieke problemen bij de blessuregevoelige Luke Shaw. Niet voor niets werd in de voorbije transferperiode op de valreep Sergio Reguilón gehuurd van Tottenham Hotspur. Shaw maakte vorig weekend in de uitwedstrijd tegen Everton zijn rentree.

De 28-jarige Engelsman zal waarschijnlijk zaterdagavond ook starten bij The Red Devils. Het team van Ten Hag treedt dan op St. James' Park aan tegen concurrent Newcastle United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.